/
x

Hlavní / Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

I. Úvod

SOFTLINE PL Sp. z o.o. a NILTASOFT Limited, majitel internetového obchodu store.softline.cz, se stará o bezpečnost osobních údajů a zajišťuje důvěrnost všech přenášených údajů.

Poskytování osobních údajů a souhlas s jejich zpracováním je dobrovolné. Svěřené osobní údaje budou použity k poskytování služeb elektronicky prostřednictvím store.softline.cz. Neposkytnutí nezbytných informací a nesouhlas s jejich zpracováním bude mít za následek nemožnost vyřízení objednávky.

SOFTLINE PL Sp. z o.o. přijímá příslušná bezpečnostní opatření vyžadovaná ustanoveními o ochraně osobních údajů. Všechny osobní údaje jsou shromažďovány s náležitou péčí a chráněny před neoprávněnými osobami.

II. Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů zpracovávaných store.softline.cz je:

SOFTLINE PL Sp. z o.o. se sídlem ve Varšavě, ul. Elektoralna č. 13, kancelář 103, kód 00-137, zapsaný do národního soudního rejstříku okresním soudem pro hlavní město Varšava ve Varšavě, XII Ekonomické oddělení pod číslem KRS 0000769316.

NILTASOFT LIMITED, adresa: Kosta Charaki 11, 3. patro, byt / kancelář N302, 3041, Limassol, Kypr. Registrační číslo: HE190472; DIČ: CY-10190472H

III. Účel zpracování osobních údajů

Store.softline.cz zpracovává a shromažďuje údaje za účelem uzavírání s kupujícími, jakož i plnění smluv o prodeji zboží objednaného kupujícím v internetovém obchodě store.softline.cz. Zpracování osobních údajů se provádí také během reklamačního řízení a odstoupení od smlouvy, dále pro účely archivace a vedení statistik. Osobní údaje jsou zpracovávány v souladu s čl. 6 bod 1; sub. a, b, c, f GDPR.

Během provádění objednávky vyžaduje store.softline.cz následující osobní údaje.

1. Fyzická osoba:

  • a) Jméno;
  • b) Příjmení;
  • c) E-mail;
  • d) Telefonní číslo.

2. Právnická osoba:

  • a) Jméno;
  • b) Příjmení;
  • c) E-mail;
  • d) Telefonní číslo;
  • e) Název společnosti;
  • f) DIČ;
  • g) Adresa společnosti.

Neposkytnutí výše uvedených údajů znamená, že objednávku nelze zpracovat.

Během provádění objednávky mohou být dále zpracovány následující údaje:

  • a) Záznamy kliků;
  • b) Údaje o způsobech platby;
  • c) Identifikátory platebních transakcí;
  • d) Způsoby a podmínky platby;
  • e) IP adresa počítače.

IV. Doba uložení osobních údajů

Údaje budou uloženy až do okamžiku dokončení objednávky, promlčecí doby pro nároky související s objednávkou a doby požadované příslušnými zákony, zejména zákonem o účetnictví.

V. Povolení GDPR související se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR uděluje uživatelům store.softline.cz následující oprávnění související se zpracováním osobních údajů:

  1. právo na přístup k údajům a na získání jejich kopií;
  2. právo na opravu údajů;
  3. právo odstranit údaje;
  4. právo omezit zpracování údajů;
  5. právo vznést námitku proti zpracování údajů;
  6. právo na přenositelnost údajů;
  7. právo podat stížnost u dozorového úřadu (předseda Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo jiný příslušný dozorový úřad).

Výše uvedená oprávnění poskytují odpovídající úroveň ochrany osobních údajů pomocí mechanismů souladu stanovených v pravidlech GDPR.

VI. Příjemci osobních údajů

Osobní údaje mohou zpracovávat organizace, jejichž služby store.softline.cz využívá, zejména:

  1. Poskytovatel hostingu:
    • Microsoft Azure Cloud
    • Servers.com B.V.
    • SoftLine Trade JSC
  2. Poskytovatel poštovního systému:
    • SoftLine Trade JSC
  3. Subjekty poskytující služby údržby;
  4. Subjekty poskytující služby v oblasti daňových a právních služeb;
  5. Subdodavatelé provádějící služby zákazníkům a logistické úkoly:
    • Ingram Micro Distribution GmbH
    • IP Telecom Bulgaria
  6. Poskytovatelé statistických, reklamních a analytických služeb:
    • Yandex.Metrica
    • Google Analytics
    • Facebook Pixel
    • Google Tag Manager
    • Google Analytics
    • Google Data Studio
  7. Poskytovatelé platebních služeb:
    • Assist
    • PayPal
    • Przelewy24
    • ECommPay
    • Credorax
    • United Network LLC
    • SoftLine Trade JSC
  8. Výrobce softwaru zakoupeného klientem - za účelem potvrzení skutečnosti zadání objednávky.

Výše uvedené organizace zajišťují odpovídající úroveň ochrany osobních údajů pomocí mechanismů dodržování předpisů stanovených v ustanoveních GDPR.

VII. Informační bulletin a informace o akcích a nových dodávkách

Požadovanými údaji pro přihlášení k odběru zpravodaje jsou Vaše e-mailová adresa a Jméno. Poskytnutí těchto údajů je dobrovolné. Předkládané údaje jsou zpracovávány na základě čl. 6 bod 1; sub. GDPR.

Z odběru zpravodaje se můžete odhlásit zasláním e-mailu na adresu sales@softline.cz nebo pomocí odkazu uvedeného v zpravodaji.

Při založení objednávky může uživatel také souhlasit se zasíláním informací o akcích a nových nabídkách. Zasílání informací o akcích a nových nabídkách můžete zrušit zasláním e-mailu na adresu sales@softline.cz.

Po odhlášení z odběru zpravodaje, informací o akcích a nových dodávkách mohou být osobní údaje uloženy, zejména pro účely jakýchkoli nároků souvisejících s odesíláním zpravodaje. Základem pro zpracování je v tomto ohledu čl. 6 bod 1; sub. f GDPR.

VIII. Soubory cookie

Store.softline.cz používá technologii cookies.

Cookies jsou malé textové soubory nainstalované na zařízení uživatele procházejícího internetový obchod store.softline.cz. Soubory cookie shromažďují informace, které usnadňují používání webových stránek, např. K zapamatování zboží přidaného do košíku v internetovém obchodě.

Store.softline.cz používá soubory cookie především k poskytování služeb poskytovaných elektronicky uživateli a ke zlepšování kvality těchto služeb.

Používáním webu store.softline.cz s povolenými cookies ve vašem webovém prohlížeči souhlasíte s používáním cookies.

Některé soubory cookie používané store.softline.cz mohou být relační a trvalé. Relační soubory cookie jsou po relaci odstraněny. Trvalé soubory cookie umožňují rozpoznání prohlížeče při příští návštěvě webu.

Podnabídka webových prohlížečů obsahuje nastavení pro změnu nastavení souborů cookie. Zakázání nebo omezení souborů cookie může ztěžovat používání webu store.softline.cz.

IX. Protokoly serveru

Procházení webu store.softline.cz zahrnuje zasílání požadavků na server, který je hostitelem webu. Protokoly obsahují zejména udaje, jako jsou:

  • a) IP adresa;
  • b) Datum a čas serveru;
  • c) Informace o webovém prohlížeči a operačním systému uživatele.

Protokoly se ukládají na server, slouží ke správě webových stránek, jejich obsah je zpřístupněn subjektům oprávněným ke správě serveru.